vila frid

sov gott min älskade lilla tjej.


smak av smak

vilket jävla byte alltså, är helt förbryllad. kom igen, jag gillar ju inte ens migsjälv särskilt mycket på veckodagarna men...ändå liksom.

nåväl.

Idag är det sommar igen det gillar vi, jag tror jag anar hemliga kärleksintriger i mr.pjoltas liv. det gillar vi. (särskilt att jag tror att jag anar).

i morgon fyller min coola farsa bast av 60 slag. han har fan levt sen 40 talet. det är sjukt.. det är ju typ. 40-50 år sen!

I helgen har Martin Timell fest. jag vill dit men jag tror jag behöver vila levern lite.. och det behöver svampen också så då blir det tvångshäng istället! fast man vet ju aldrig, martin.

min kropp hatar mig för övrigt. och jag hatar mig lite också just nu.

sådär. lite ordspya rakt ut i cyberrymden.

oj ännu mer

min arbetspolare har spelat in en skitbra låt alltså. och jag tror inte han blir arg ifall jag gör lite reklam så jag gör det helt enkelt. cool snubbe


pjoltas, klicka här

tack internet


who are you and why should I care?
-Bender

och utanför regnar det.

varför kan jag inte sova?
hemkommen från festivalande på öland idag, ikväll.. nu är klockan halv fem på morgonen och jag ligger här utmattad, illamående, yr, har ont i både magen och huvet och med en jävla skitoro som inte går att fånga upp och jag har inte sovit en jävla sekund.

hoppas alla andra sover bättre. eller sover åtminstone.

it's a mid twenties breakdown
-Ludvig Blomgren

vad i!?

Satan, jag gjorde världen en otjänst och gav just satan eller i alla fall en av hans närmsta män (troligen hans advokat) en push i rätt riktning. skit också.
jag och mysmange står och pantar de 187 burkarna med öl vi lyckades dricka upp i laxne från måndag kväll till torsdagkväll. när en ung madam kommer fram till oss och frågar om vägen till ica, som de gentlemen vi är svarade vi givetvis med sanning om vart denna kung av affärer låg (för den vi pantade vid dög ju tydligen inte). och när direktionen är färdig ser vi med förskräckelse i ögonen vem den unga madamen har i släptåg, om inte själva Leif  Silbersky. om man sett på en gång att sveriges kanske största brottsling stod och flåsade i nacken hade man ju gett karl en höger... eller åtminstone en dålig vägbeskriving. skit också.

This is the modern Rome burning
-Anti Flag

smutt smegg and the christopher musk experience

hade tråkigt och snokade igenom en cool snubbes blogg och hittade en fantastisk personbeskrivning och förfrågan om man som grabb diggar en brudinna som är på det beskrivna sättet. jag kliar mig på snoppen och inser att jag inte har något annat väl än att svara på frågan, men jag väljer ändå att inte göra det. däremot så lämnar jag min version på frågan SOM ett svar till vederbörande att tolka och se hur matchingen går. för jag har i ärlighetens namn inget bra svar. inget som kan summeras i ja eller nej-svar i alla fall. here goes.

jag:
rapar, glor sport, brölar, vet inget speciellt om tvätt, mat eller kläder, är känslomässigt rubbad, är lite smygromantisk, svär massa, tycker att fisar är mänskligt, städar typ varje dag (fast bara lite så), tycker jättesynd om dig om du gör dig illa och plåstrar om, fixar inte naglar eller hår (bosse är min kassa frissafixare), är lat, får ont i handleden av att bryta arm, brottas gärna med grabbarna, dricker öl, sprit, vin och nästan allt annat med alkohol med för den delen, fixar mig på nolltid, vill också alltid ligga och snackar nog när jag ser film, i alla fall om jag sett filmen förut.


tänkte tillägga massa saker men sådär tom som person är jag =)


avslutar i vilket fall som helst på publikens begäran med en fin bild på min kära rumskamrat hasse folk mord.


there has to be something better than man
-Charlton Heston i apornas planet som ses i talande stund

om jag bodde i en snopp

alltid lika kul att läsa pjoltas kommentarer, nästan roligare än att läsa hans inlägg mohahaha (evil garv).
jag hajjar, han är skruvad och använder ironi och kryptiska meningar som vardagsspråk men vem gör inte liksom? det är alltid någon som kommenterar utan underskrift där de klagar på hans dubbelmoral eller motsägelsefullhet (finns det ett sånt ord?) när han har skrivit typ "jag hatar rasister.. och minoriteter" just de orden har han kanske inte skrivit men enda liknelsen jag kom på. skulle han vara så korkad på riktigt skulle han kanske vara lite obehaglig men hur seriöst intryck ger den mannen i övrigt? folk är dumma i huvet helt enkelt. jag menar jag kan inte ens anstränga mig och lyckas ta han på allvar när han snackar om junilistan och hans senaste påhitt. glad gubbe.

i början när jag skrev så skrev folk arga saker till mig. det händer itne längre antingen har jag lagt av mig. eller så har jag för fega läsare eller så är alla som läser mina vänner. fast jag kanske inte är så provocerande direkt.

idag bär det av till Laxne war and hate-festival festivalen som inte signar band utan gäster.
Ett axplock av de storstjärnor som anländer detta år är:
*Mattsson och Gullrumpan - Kärt återseende för Laxneveteranen Mattsson tungt uppbackad av sin bättre hälft.
*Magnus The Mys A.K.A "Fan va lång jag är" - Ännu en veteran i dessa sammanhang, återkomst efter år av frånvaro.
*Hasse Folkmord - kommer bjuda på finstilt subtil humor (och internskämt).
*Jolle - gesternas och de iskalla pikarnas konung.
*Bosse - Energipaket i form av en liten liten man, går inte att missa.
*JP och Klimpa - War And Hate veteranen JP drar med nytt färskt sällskap.
*Angus The Overlip - Direkt från högstadiet, fjärde länken i kedjan svenmelander magnusthemys och mattsson.
*Blondie - Förgyller sällskapet med sin myshet och godhet.
*Sebbe2 - Ännu en färsk akt, har mycket att bjuda på.

Vilka som kommer dag två vågar jag inte ens spekulera i. crazy ska det bli i alla fall.

åh sicken struntblogg jag för va va va
jag får avsluta med en bild på fredrik reinfeldts lillebrolla
Milow Reinfeldt

och ett citat förstås, inte att förglömma

Jag tar med bärs hembränt och en stereo

-MagnusTheMys

RSS 2.0