svenmelanders år

oj oj. eftersom jag försvunnit helt härifrån en lång period nu men tänkt mycket på att börja skriva vilket trams som helst som kommer in i mitt huvud än en gång så tänkte jag att en snabb summering av mitt år 2009 skulle passa bra.
men seriöst hur mycket minns man liksom? jaja, här kommer några punkter i slumpmässig ordning där jag garanterat missar massor.

*2009 var året då jag tog ett steg till in i vuxenvärlden och blev fast anställd (precis innan stundande ekonomikris för den delen).
*I början av april tog ett förhållande som varat i totalt nästan 2,5 år slut då jag blev dumpad(ugly word).
*Av denna anledning så var 2009 ett lite småtungt år men det fanns ju en jävla massa positivt också såklart.
*Jag besökte festivalerna Peace and Love och Öland Roots i sommras och hann också med att arrangera en egen i Laxne War and Hate.
*2009 så var jag på två fantastiska 50årsfester och en grym 30årsfest. Plus att min svägerska fyllde 30 och antagligen också hade grym fest men då var jag sjuuk. Grattis iaf steve, karaina och pisse!
*mina brorsdöttrar blev 1 respektive 2 år i år!
*Jag brukar inte gilla att lämna vackra nyköping om det inte är för vackra stockholm men jag tog mig i kragen och befann mig precis som jag gjorde extremt mycket i mina yngre dagar på en swebus-buss på väg neråt i landet på äventyr.
*2009 var hemmafesternas år då jag och hasse har haft partaj allt som oftast hemma, i olika storlekar naturligtvis.
*i höstas lämnade en av mina sen gymnasiet trognaste vänner mg för äventyr på andra sidan jordklotet, dvs åkte min polare dallas till Nya Zeeland. Där han envisas med att va kvar.
*det enda jag kommer på mer är det roligaste och det jag mest kommer ha med in i nästa år (tänk vad mycket gott lite alkohol kan föra med sig);
Jag och svampen låg på fyllan och sen gick hon aldrig hem.. och 4 månader senare slutade jag lura mig själv och insåg att vi nog bör kalla oss flickis och snoris och gullegull och allt sånt. Så er älskade svenmelander är kär och tillsammans.
*vilket leder in i vad som är just nu, min gräsänklingsperiod. svampen flydde landet till thailand och sen vidare till Indien (för snart två veckor sen) och är inte hemma igen fören 19 januari (då förövrigt gubbsvett har förpestat världen ett år längre)! men men, jag får klara mig med mattsson som också är gräsänkling. Aktiveringsperiod med andra ord!
*och på torsdag är det jättefest!
*på fredag är jag bakis

sådär ser man in i framtiden gott folk.
jag lägger nog till saker när jag finner det viktigt, i årssummeringen alltså.
nej men 2009 har för min personliga del varit tung grå och tråkig med massa undantag. det har varit sömnbristen och alkoholens år. men det har bara blivit  bättre och jag är lite taggad nu faktiskt.

Det ugglar osor i mossen
-Min syster kände på sig att något inte stod rätt till


Kommentarer
Postat av: Anna

Fan va härligt att höra - slutpläderingen!

Det är sjukt hur saker som verkar vara ens undergång kan vända och bli ens mening i livet typ.

Glad för din skull!2009-12-26 @ 23:47:49
URL: http://iowa.webblogg.se/
Postat av: Anna

Jo visst är dom svenskar...köpte nån "best of" med dom för typ 99kr hahaha...Mjo det rullar på, fått jobba mkt xtra som jag inte räknat med, så allt utanför jobb har liksom stannat upp. Jag upptäckte igår att proppar gått hemma, och att jag förmodligen vart utan lyse överallt i ett par dagar..haha inge jag märkt typ..

Hoppas på att det lugnar ner sig nu i veckan!

Själver?

2009-12-28 @ 03:15:37
Postat av: NAna..oj Anna

Har du sån lyx att få övertid? det var som fan!

Nu blev jag faktiskt avundsjuk!

Jag skall gömma mig denna vecka :) noo worki!

2009-12-28 @ 20:40:42
Postat av: Mattsson

Bra Tobbe! Mer blogg nu!

2009-12-30 @ 07:58:41
Postat av: Anna

JO, hade en bra "festanda" natten igenom, vi hade festen hemma hos mig o närbon. så det var skönt :D

Tyvärr så råkar man alltid ut för förfriskade snubbar som är instabila som ska börja väsnas och förstöra för andra. Men det löste sig tillslut. Slutet gott allting gott, isäng vid 07 tiden oh upp o pigg vid tolv :) DU DÅ???

2010-01-02 @ 19:15:45
Postat av: Jessica

Nu kom jag lite på att du existerar och att jag saknar dig något så fruktansvärt. FIKA MED MIG. OKEJ? Låt oss säga typ..tisdag? Klockan : vid en tid du icke jobbar.

Kärlek

2010-01-03 @ 00:44:48
URL: http://scuq.se
Postat av: PJOLTAS

Ta mig fan! It's alive?!

2010-01-03 @ 23:08:59
URL: http://pjoltas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0